015 25 122 80 • secretariaat@librijn.nl
 
08 september 2022

Onze basisscholen in Tanthof heten nu samen: Basisschool SpringWijs

De laatste woensdag voor de zomervakantie kwamen de kinderen van de locatie Fuutlaan (Simon Carmiggeltschool) op bezoek bij hun nieuwe schoolgenoten aan de Derde Werelddreef (Eglantier Tanthof) voor de bekendmaking van de nieuwe schoolnaam en het bijbehorende logo.

Preview foto

Deze bekendmaking was een groot spektakel en ging gepaard met muziek, rook en een actieve rol voor leerlingen. Sinds dit schooljaar heeft Librijn dus een nieuwe school in de wijk Tanthof: basisschool SpringWijs. De school vindt zijn oorsprong in een fusie tussen de Eglantier Tanthof en de Simon Carmiggeltschool. 

 

"Wij dromen van een school waar kinderen binnen een veilige, gezonde omgeving ontdekken wat hen 'raakt en beweegt'. Waar ze ervaren dat we samen, met onze verschillende talenten en persoonlijkheden, het verschil kunnen maken in de wereld van morgen."

 

De komende jaren bouwen we aan ons onderwijs om de kinderen van Tanthof te bieden wat zij verdienen en een werkplek voor medewerkers waar ze zich zowel professioneel als persoonlijk kunnen ontwikkelen. 

SpringWijs heeft nu nog twee locaties verspreid over Tanthof West en Oost, maar het doel is dat we eind 2025 neerstrijken in een nieuw gebouw in Oost. Met deze nieuwbouw gaan we ervan uit dat we onderwijsplek creëren die bestendig is voor de toekomst.