015 25 122 80 • secretariaat@librijn.nl
 
Elke maand verschijnt hier een blog met een inkijkje in ons dagelijkse werk binnen het bestuurskantoor en op de scholen van Stichting Librijn openbaar onderwijs.
Dit is een schoolplan van een van de scholen van Librijn
17 juni 2024

Kijk mee: zo ziet een schoolplan eruit

Wanneer er vijftien scholen onder dezelfde organisatie vallen, wil je dat alle neuzen dezelfde kant op wijzen. Toch heeft autonomie bij Librijn net zoveel prioriteit. Scholen geven zelf invulling aan de overkoepelende koers, kernwaarden en algemene pijlers. Het schoolplan bepaalt hoe ze dat doen. Maar wat staat daar precies in? En hoe geven de scholen hiermee invulling aan de algemene koers?  

  

Anneloes van de Graaff, schoolleider van een van de scholen van Librijn, neemt ons mee in het schoolplan van Montessorischool Parkrijk.


Lees meer ›
De nieuwe strategische koers van Librijn werpt een blik op de toekomst.
28 mei 2024

Librijns nieuwe strategische koers: een organisatie om trots op te zijn

Na de reorganisatie in 2019 staat de fundering van Stichting Librijn inmiddels als een huis. Nu is het tijd voor de inhoud. In 2023 ging Librijn daarom van start met de nieuwe strategische koers voor de komende vier jaar. Samen met bestuurder Caroline werpen we een blik op de toekomst: hoe gaat Librijn invulling geven aan het nieuwe koersplan?
Lees meer ›